APIE MUS

„PAVLOVA“ yra visiškai išskirtinio koncepto desertinė. Tai ne tik pirmoji tokio tipo desertinė Vilniuje ir visoje Lietuvoje, bet vos antroji – Baltijos šalyse. Desertinės „PAVLOVA“ aistra – balansas. Balansas tarp saldumo ir gaivos, skonio ir kalorijų, gyvenimo rūpesčių ir malonumo. Čia turėsite galimybę paeksperimentuoti, išbandyti naujus skonius, atrasti mėgstamiausius jų derinius.  

Restoranas "Pavlova"

Restoranas "Pavlova"

Esame monokonceptinė desertinė, kurios idėja atkeliavo iš Estijos. Specializuojamės klasikinės pavlovos gamyboje ir siūlome skirtingų dydžių desertus, pagardintus sezoniniais vaisiais ir uogomis.

Čia galite pasirinkti vieną iš trijų šio desertų saldumo lygių nuo saldaus iki mažiausiai saldaus bei įsigyti vienam žmogui skirtą desertą ar 1,2 kg sveriantį pavlovos tortą ypatingoms progoms.

Siūlome net dešimt skirtingų pavlovos variacijų!

Mūsų filosofija

Mūsų filosofija

Esame neįprasta komanda, turime stiprią aistrą gyvenimo pusiausvyrai ir skoniui, kuris visada garantuoja tobulumą.
Mūsų misija ir pagrindinis tikslas yra sukurti “skanius” ir nepamirštamus įspūdžius – jei klientas galvoja apie desertą, jam pirmiausia į galvą ateina Pavlova iš PAVLOVOS kavinės:-)

Produkto unikalumas

Produkto unikalumas

Šių nuostabių desertų gamybai naudojame tik natūralius, šviežius produktus ir uogas. Patys desertai kepami vietoje ir gaminami gavus užsakymą, matant klientui. Naudojama tik natūrali 35 % riebumo becukrė grietinėlė. Rezultatas – subtilus ir harmoningas morengo saldumo, šviežutėlaičių uogų gaivos ir šių ingredientų tekstūrų balansas.

Kas yra desertas "pavlova"

Kas yra desertas "pavlova"

Pavlova – tai visiškai išskirtinis, nuostabaus skonio baltyminis morenginis desertas, turintis daugybę pravardžių. Skaičiuojama, jog pasaulyje egzistuoja apie 670 skirtingų pavlovos receptų! Tačiau labai dažnai pasitaiko atvejų, kai prisidengiant žymiojo deserto vardu, pardavinėjami paprasčiausi morengai, dekoruoti grietinėle ir uogomis. Tačiau tikroji pavlova – visai kas kita! Tikroji pavlova – tai viduje minkštas ir traškus išorėje baltyminis morenginis pagrindas, pagardintas becukrės plaktos grietinėlės kremu ir šviežiomis uogomis ar vaisiais. Ir nors tikroji pavlova tikrai turi gausybę variacijų, tačiau visas jas vienija subtilus ir harmoningas balansas tarp morengo saldumo, šviežių uogų gaivos bei šių ingredientų tekstūros.